Monnikenstraat 8 1012 BP Amsterdam |  + 31 (0)20 - 6241841

Sponsoring

Wasserette Nieuwmarkt Racing Team

Wasserette Nieuwmarkt Racing Team is een team dat zich richt op autoracen en skien.

Al enkele jaren is dit team een belangrijke steun en toeverlaat van Bart den Hartog. Bart den Hartog neemt deel aan de Alfa Romeo Challenge. De Alfa Romeo Challenge is een competitie van Alfa Romeo racers op verschillende aansprekende circuits. In 2017 wordt gereden op de circuits van Hockenheim (D), Nurburgring (D), Bilster Berg (D), Zandvoort (NL), Spa-Francorchamps (B) en Assen. Alle wedstrijden worden samen gereden met de Duitse Scuderia Alfa Classico, welke samen met de Alfa Romeo Challenge circa 50 tot 60 rijders aan de start brengt. Bart rijdt in de snelste klasse van het veld (Klasse 5). Voor meer informatie en de exacte data kun je op de kijken op de volgende site: www.alfaromeochallenge.nl of op facebook (Wasserette Nieuwmarkt Racing Team – Bart den Hartog).

In 2017 zal Bart racen in een Alfa Romeo 147 S2000, welke een verbeterde versie is van de Alfa Romeo 147 GTA Cup racer.
Zoals aangegeven is Wasserette Nieuwmarkt één van de sponsoren die het mogelijk maakt voor Bart om het racen zo professioneel mogelijk te benaderen. Naast Wasserette Nieuwmarkt zijn de volgende bedrijven ook betrokken:


Met ingang van 2016 is Wasserette Nieuwmarkt Racing Team ook betrokken bij Enzo den Hartog, teamlid van Ski Racing Heemskerk (www.skiracingheemskerk.nl). Ski racing Heemskerk is een toonaangevende vereniging in Nederland en daarbuiten als het gaat om wedstrijd skien voor kinderen in verschillende leeftijdscategorien.

Enzo en zijn leeftijdgenoten skien wedstrijden in de indoorhallen in Nederland (SnowPlanet, SnowWorld Zoetermeer en SnowWorld Landgraaf) en in Oostenrijk (Ski Amade Salzburg). Enzo verblijgt circa 6 to 7 weken met Ski Racing Heemskerk in Oostenrijk om daar te trainen en aan de sneeuwwedstrijden mee te doen.

Wasserette Nieuwmarkt is naast persoonlijke sponsor van Enzo den Hartog, ook sneeuwsponsor en bussponsor van Ski Racing Heemskerk.